Søg produkt:
 
Din indkøbskurv er helt tom, øv.  
 

UDSALG

MODE

SKO & STØVLER

INTERIØR

BRANDS

SIDSTE CHANCE

NYHEDSBREV






Indkøbskurv

Kreditor (SE) Dankort EuroCard / MasterCard Forbrugsforeningen JCB Maestro Visa Visa Electron




Betingelser Udskriv

Bestilling
Sådan handler du hos os
Aftaleindgåelse
Betaling
Levering
Fragt
Fortrydelsesret
Reklamationsret
Persondatapolitik

Bestilling
På Lisen.dk kan du kun bestille varer, som kan sendes direkte hjem til dig. Du kan også vælge at afhente varerne selv, i vores butik i Helsinge der har åbent hver torsdag kl. 15-17.30 samt lørdag kl. 10-14.
Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.
- Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.
- Når du handler med Lisen.dk indgås aftaler på dansk.
Hvis du ønsker at se status på en ordre, du har afgivet kan du klikke på Ordrestatus og logge ind via dit ordrenummer og din ordrekode, der begge står i den bestillingsbekræftelse du har modtaget per e-mail (og fysisk, hvis du allerede har modtaget din vare).
Hvis du ikke kan finde dit ordrenummer eller din ordrekode, kan du altid kontakte os, så kan vi finde det til dig - eller undersøge ordrestatusen for dig.



Sådan handler du hos os
For at foretage et køb på Lisen.dk, skal du igennem 5 trin.
1: Find den eller de varer du ønsker og læg dem i kurven. Gå derefter til kassen.
2: Vælg betalings- og forsendelsesmåde.
3: Indtast dine personlige oplysninger.
4: Tjek at alle oplysningerne er korrekte og godkend dem, samt vores forretningsbetingelser.
5: Indtast dine kreditkortoplysninger på vores sikre, krypterede side og godkend betalingen.

Du får herefter tilsendt en bestillingsbekræftelse på den e-mail adresse du har oplyst.
Hvis du mister din bestillingsbekræftelse, kan du altid få en kopi tilsendt per email, hvis du kontakter os per e-mail eller telefon og beder om den.



Aftaleindgåelse
Når du handler med Lisen.dk A/S i vores Internetforretning accepterer du, at en endelig købsaftale først indgåes, når en medarbejder hos Lisen.dk A/S har behandlet din ordre. Lisen.dk A/S har derfor til hver en tid ret til at afvise en bestilling, såfremt varen er udsolgt, er angivet med en forkert pris, er umulig at fremskaffe eller af andre årsager.
For at handle på Lisen.dk skal du være fyldt 18 år.
Børn og unge kan få deres forældre til at bestille på Lisen.dk.
Skulle børn eller unge under 18 år have bestilt varer på Lisen.dk med forældres kreditkort uden tilladelse, kan forældre til enhver tid let, ubesværet og uden omkostninger annullere handlen, ved at kontakte os.


Betaling
Hos Lisen.dk kan du betale med Dankort, Visa/Dankort, Visakort, Visa electron, Mastercard, American Express, Maestro, Diners Club og Forbrugsforningenskortet
Vi tager 1,45 DKK i gebyr, når du bruger Dankort eller Visa Dankort.
Ved betaling med et andet, dansk udstedt kort, tager vi 1,25% i gebyr og ved udenlandsk udstedt kreditkort, 3.25%
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Vær opmærksom på, at du med Visa Electron kort, samt visse udenlandske betalingskort vil opleve at pengene bliver hævet på dit kort, inden vi har afsendt varen. Det er din bank, der har reserveret pengene ved at fjerne dem fra din konto og ikke noget, vi har kontrol over. Vi trækker dem først fra banken, når vi har afsendt din vare.
Hvis du annullerer en ordre, efter at have brugt et af disse kort, kan din bank fortsat reservere pengene i op til 30 dage. Dette har vi desværre ingen kontrol over og du bør tage sagen op med din bank.
Du kan også vælge "Betaling ved afhentning", hvortil du selvfølgelig først får udleveret varen, når du afhenter den i en af vores butikker, og hvor du kan betale med både kort og kontanter.


Levering
Alle pakker fra Lisen.dk afsendes afsendes som udgangspunkt inden for få hverdage.
Lisen.dk leverer til hele verden.



Fragt
Vi har gratis fragt i Danmark, ved køb over DKK 800,-
Ellers koster det 38 kr. til GLS Pakkeshop eller til erhvervsadresse og 49 kr. til Privatadresse.
Fragt til udlandet koster 100 kr. ved køb under DKK 1000,-


Fortrydelsesret
Du har 30 dages fortrydelsesret, fra den dag du modtager dine varer. (Dog kun 14 dage på udsalgsvarer) Du kan nægte modtagelse eller returnere til vores lager. Varen skal returneres i væsentlig samme stand og mængde. Du betaler selv returporto. Når vi har modtaget pakken returneres pengene til dit kort.

Lisen.dk
Bomose allé 5
3200 Helsinge


Hvis du sender pakken fra et land udenfor EU er det vigtigt, at du skriver vores CVR nummer ( 18 68 84 41) udenpå pakken, samt noterer at det er retur-varer. Ellers bliver pakken pålagt told og vil blive returneret til dig af det danske toldvæsen.

Reklamationsret
Du har to års reklamationsret. Hvis fejlen ikke er opstået af fejlagtigt brug eller ved almindelig slitage, kan du sende varen til os, hvorefter vi kontakter dig og varen bliver repareret, ombyttet eller refunderet.

Lisen.dk
Bomose allé 5
3200 Helsinge



Persondatapolitik
Ingen personlige oplysninger der registreres på lisen.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for hverken tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Lisen.dk.
I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet.
Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".
Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos lisen.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.
Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!
Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos lisen.dk, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra lisen.dk. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.
Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.


Cookies:
En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde kan brugeren genkendes, fx på et websted, ved næste besøg.
Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website, fx brugernavn til login på et website. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan slå cookies helt fra. Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din computer.
Rent teknisk kan cookies deles op i to typer. Den ene type kaldes ”session cookies” – de holder styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på netbutikken. ”Session cookies” gemmes ikke på din computer, men forsvinder, når du lukker browseren.
Den anden type cookie kaldes ”permanent cookie”, og den gemmes som en tekstfil på din computer i ca. en måned. En ”permanent cookie” er med til, at vores server kan genkende din computer næste gang, du logger ind på vores website.
På Lisen.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer: I Internet Explorer slettes cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Generelt” -> ”Browserdata/Slet cookies”.


Logstatistik
Logstatistik bruges på Lisen.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
På Lisen.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.


Dine personlige oplysninger
For at du kan indgå en online aftale med Lisen.dk, må du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
• Navn
• Adresse
• E-mail adresse
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Lisen.dk A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Alice Sanco, Stine Sanco, Lone Sanco og Githa Åxman Andersen har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på Lisen.dk er Lone Sanco.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret, dog krypteres dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.
Oplysninger afgivet til Lisen.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos Lisen.dk A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Lisen.dk A/S via e-mail kundeservice@lisen.dk


Læste du det alt sammen. Gjorde du? Virkelig? Du har altså fortjent et billede af en kattekilling, for alt det hårde arbejde. Klik her, for at se et billede af en sød kattekilling
 
                                                                                                                                                                                                                                                                             
Lisen.dk A/S  -  Classensvej 10  -  3360 Liseleje
Tlf. 6186 6018  -  E-mail: kundeservice@lisen.dk  -  CVR-nummer: 18688441
Lisen.dk A/S - Tlf. 61866018 - E-mail: kundeservice@lisen.dk - CVR-nummer: 18688441

Om os


Om Lisen Betingelser
Returnering af varer
Køb retur portolabel
Ordrestatus

Sitemap

Kontakt

Mandag - Fredag
10.00 - 14.00
(+45) 61 86 60 18

E-mail
Kontakt os her


Butikken

Classensvej 10
3360 Liseleje

Åbningstider
Vinterlukket


Webshop & Showroom

Bomose allé 5
3200 Helsinge

Åbningstider
Torsdag 15.00-18.00
Lørdag 10.00-14.00

Synes om Lisen på Facebook
Se vores Blog
Meld dig ind i Klub lisen

International Customers
We ship world wide

Information in English here