Job hos Lisen

 

Husmodel (kvinde) Er du en smilende, udadvendt kvinde, der gerne vil arbejde med en succesfuld e-handelsvirksomhed, mens du får erfaring foran kameraet?  Så er du måske bare en af Lisen.dk´s nye husmodeller!

 
Vi leder efter friske nye ansigter til kollektionsoptagelser, produktbilleder og marketingkampagner. Der kræves ingen modelerfaring, og vi leder efter alle aldre og typer.

Hos Lisen.dk skyder vi konstant markedsføringsmateriale og produktbilleder, og har derfor brug for modeller. Vi er altid på jagt efter kvinder, der ser godt ud foran kameraet, så hvis du kan lide at stå foran kameraet og elsker mode, så kontakt os! 

 

Hvad handler denne rolle om?
Vores mission er at inspirerer kvinder med modeller og kampagner hvor man kan afspejle sig selv. Vi ønsker at have mangfoldighed på billeder og kampagner hvor vi styler produkter, der kan bruges af alle. Fra business-power-women til motorcykel-kvinden til sommerhuset-ferie-kvinden - vi har noget for enhver smag.

Vi leder efter modeller i alle aldre og 'looks'. Men især kvinder fra 40-55 år er aldersgruppen vi afspejler os mest i. Vores husmodeller viser alt fra jeans, kjoler, strik og jakker til smykker, tasker, også alt muligt accessories og samarbejder med vores team af fotografer for at fange det perfekte billede.

Optagelserne finder sted i vores studie på Ellemosevej 3, Ramløse

 

Jobbet
Mød op, tag tøj på og hav det sjovt ;)

Tidsplanen vil variere meget. Vi bruger dig muligvis kun én eller to gange, eller du kan blive en stamgæst. Det hele afhænger af, hvordan dit look matcher vores kampagner og planlagte optagelser. Fleksibilitet er afgørende.

Om dig
Du taler enten dansk eller engelsk (så vi kan kommunikere).
Du er udadvendt, tålmodig, nem at arbejde med og har en positiv indstilling.
Med 2 ugers varsel skal du kunne komme i vores studie mindst en gang om ugen mellem 8-16, man-fre, i mindst 4 timer. Vi er fleksible og finder ud af tidsplanen.
Send det hele til job@lisen.dk med emne “husmodel”


Ansøgning
Send os et par billeder eller et link til din Instagram-profil (eller noget lignende). Billederne skal være nyere og af dig i ordentlig belysning, fx i dagslys. Ideelt set vedhæfter du helkrops billeder foran og bagpå og et taljebillede af din front (+ alle andre billeder, du mener er relevante). Telefonbilleder er fine.

Fortæl os, hvorfor du ville være interesseret i at modellere for Lisen.dk.

________________

Andre stillinger

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning samt CV til job@lisen.dk

Glæder os til at høre fra dig.