| KONTO

Om Lisen

Lisen.dk er en familieejet virksomhed, der i 2007 startede med en lille bitte strand-butik i sommerhusbyen Liseleje, hvor Mor-Alice primært solgte gamle, finurlige sager. Kort efter kom der nye varer og tøj med, ligesom vi åbnede en webshop. Nu har butikken i Liseleje primært åbent i skolernes sommerferie og det er selvfølgelig stadig Mor-Alice selv, der står bag kassen. Du vil stadig kunne finde et mix af gamle og nye ting.    

Med tiden har vi fået et stort lager i Helsinge, hvor vi også har åbnet en butik/showroom i forlokalet. Der holder vi åbent 4 gange om ugen, men du er selvfølgelig også velkommen på andre tidspunkter til f.eks. at afhente dine bestilte varer mod forudgående aftale :-)


I vores butik & showroom i Helsinge, kan vi hente varer til dig, fra hele webshoppens store lager i baglokalerne. Udvalget er derfor en hel del større, end i den lille sommerbutik i Liseleje. Hvis du vil være 100% sikker på, at en vare du ønsker at se, eller prøve er der når du dukker op, er det en god idé, at lave en ordre her på webshoppen og under betaling og levering vælge "afhentning i butikken" og fortælle os, om du kigger forbi Liseleje eller Helsinge. Vi sørger derefter for, at finde varerne frem og kontakter dig på mail når de ligger klar, så du ikke kører forgæves - og du er selvfølgelig ikke bundet til køb :-) Lisen.dk A/S


CVR-nummer: 18 68 84 41
Etableringsår: 1995
Bankkontonummer: 6300 2022631
SWIFT adresse: HANDDKKK 
IBAN nummer: DK9763000002022631

 

lisen.dk
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg os

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilbud og nyheder direkte i din inbox